Navelpiercing på modet

Så här i sommartider är det vanligt att vilja visa upp sig från sin bästa sida. Och till skaran av sommarens modeklassiker kan nu navelpiercingen sälla sig. För vad är läckrare än en bar mage prydd med en glittrig navelpiercing?

Att pierca sig är populärt bland många och framförallt navelpiercing är en av de vanligaste piercingarna idag. En av fördelarna med navelpiercingen är att den är diskret, den syns inte om du inte vill att den ska göra det. Den kan också framföras i olika stilar, allt från elegant till sexig, beroende på vilken typ av smycke du väljer att ha. En enkel stav med en glittrande sten eller en läcker topdown med hängande kristaller? Du kan variera din piercing i oändlighet, allt efter humör och tillfälle.

Så finns det något du bör tänka på i samband med en navelpiercing? Ett ämne som med jämna mellanrum lyfts i bland annat media är ifall piercing kan utgöra ett hinder för framtida jobb, men det finns inga generella regler när det gäller ifall piercing bör tillåtas eller ej, även om det kan finnas lokala regler. Och i detta fall kan en navelpiercing till och med vara en fördel eftersom den varken syns eller märks. En annan sak att tänka på är att man som med alla piercingar måste vara noga med eftervården, och när det gäller just navelpiercing så är detta extra viktigt då det är den piercing som tar längst tid på sig att läka. Inte heller är det alla navlar som kvalificerar för en piercing så var noga med att den som ska utföra piercingen verkligen undersöker din navel så att du slipper få framtida problem. I övrigt är det bara att säga lycka till och grattis till ditt val av piercing – sommarens läckraste modeattiralj!

pursuitx-child