Sommarens modeklassiker

Det är mycket som hör ihop med sommar, t.ex. att bada, glass, solsken, träffa vänner, semester och självklart också sommarens mode. Det finns kläder och accessoarer som bara tillhör sommaren. Här kommer sommarens modeklassiker som nästan är ett måste i garderoben.

Solglasögonen

Vem äskar inte ett par riktigt snygga solglasögon? Det är underbart att gå omkring i en stad i en snygg sommarklänning och med ett par solglasögon, antingen som skydd för ögonen eller som en snygg accessoar på huvudet. Om du brukar sporta mycket, så bör du skaffa solglasögon både för sport- och stadsliv. Det är viktigt att skydda ögonen, särskilt om du är ute mycket. Samtidigt är det roligt om solglasögonen också matchar kläderna bra.

Strandlivet

Just nu är baddräkten åter på mode, men du bör köpa badkläder som du trivs i. Om du kommer att tillbringa mycket tid på stranden bör du investera i en riktigt snygg strandsarong för sommaren. Glöm inte heller att alltid ha solskydd och även använda aftersun lotion, som svalkar huden. Idag finns det solskydd som luktar ljuvligt. Efter en dag på stranden kan du skämma bort dig med en underbar Victorias secret parfym som du köper hos Beatystore. Passar lika bra till festen som till kaféhäng med tjejgänget.

Solhatten

Hattar är på modet, förhoppningsvis inte bara som trend utan för att stanna. Solhatten är liksom solglasögonen både en modehöjare och ett solskydd. Det finns många olika storlekar på brättet att välja mellan. Ett tips är att utgå från sommarens favoritkläder. Är du mer rockig, blommig eller färgstark i dina klädval? Låt sommarens hatt matcha stilen. Du bör också ha en keps i garderoben, för dagar på sjön, vandringar eller sköna dagar i sommarstugan.

pursuitx-child