Uppdatera dina IKEA-möbler med sofföverdrag i senaste modet

Har du en skön IKEA-soffa som du verkligen älskar, men som är nött eller så är du less på färgen? Då kan du köpa sofföverdrag till IKEA-möbler i senaste modet.

Nya sofföverdrag till IKEA-möblerna

Du behöver inte köpa en ny Ektorp-soffa för att få en färg som du verkligen gillar. Du behöver inte ens gå in på IKEA. På Bemz Design köper du överdrag till dina IKEA-möbler. Det är ett smart sätt att uppdatera hemmet, utan att det kostar dig för mycket. Din soffa är fyra år gammal, fåtöljen köpte du för tio år sedan. Färgerna stämmer inte riktigt ihop. Då går du in på Bemz och köper överdrag i samma material, färger eller stuk. Förutom att du sparar pengar, så är det också klimatsmart att använda möbler och kläder så länge som möjligt. Gå in på Bemz och förnya dina IKEA-möbler och skapa ett hem som du verkligen trivs i.

Mode och inredning

Just nu är det väldigt inne med minimalism. Det är en trend som har funnits ett tag och som både visar sig i klädmode, inredning och livsstil. Den minimalistiska inredningsstilen innebär att du ska ha så lite saker som möjligt. Det är många som kombinerar minimalism med lite färg och form. Det är också inne med pastellfärger, och du kan gärna kombinera pastell med smaragdgrön. Om du vill vara riktigt trendig köper du linjekonst och sätter upp på väggarna. Även linjekonsten tillhör minimalismen. Det är en bild målad med bara ett penseldrag. Vanliga motiv är människor, blommor eller abstrakta mönster. Trender inom mode och inredning hänger ofta samman. Det är samma färger och former som gäller i klädbutiken och på IKEA. Men utbudet av mode idag är stort. Du kan lätt skapa en egen stil både i ditt hem och i din garderob. För att skapa en härlig stil i ditt vardagsrum kan du börja med att gå in på Bemz och hitta sofföverdraget och andra sköna tygprodukter som hjälper dig att inreda ditt hem på ett både moderiktigt och klimatsmart sätt. Samtidigt som du sparar pengar genom att fortsätta att använda dina möbler istället för att köpa nya.

pursuitx-child