Mode och träning

Mode och träning är något som intresserar väldigt många, och även om man inte har båda intressena så blir väl alla glada av att se så bra ut som möjligt även under träningspasset. Det är svårt att kännas omodern i träningskläder även om modet kommer och går även här. Detta då modet inte tar ut riktigt lika stora svängar vad gäller träningskläder som för andra kläder och accessoarer. Därmed inte sagt att det inte kommer nya och spännande kollektioner även vad gäller träningskläder, skor och accessoarer. Att känna sig moderiktigt eller snyggt klädd under träningspasset kan dessutom göra underverk för motivationen, och därför ska vi titta på några exempel som är antingen trendiga eller klassiker.

Ute på promenad

Väl ute på promenad får man bestämma sig för om man vill gå “all in” för träningslooken, eller om man vill ha en lite mer neutral look som ser bra ut oavsett var man befinner sig. För den vågade är bland annat färgglada färger på tapeten i vår, och man kan därför passa på att välja ett par limegröna eller rosa byxor som man kanske annars inte hade haft någon tanke på. För dig som föredrar träningsbyxor framför träningsleggings, finns det en del roliga modeller på hyllorna, med allt från vida ben till avsmalnande passformer som är stora och rymliga upp till men åtsittande vid anklarna. Med ett stort sortiment av Nike skor kan det knappt gå fel med ett par sådana på promenaden, då många skor lämpar sig för både träning och fritid. När det gäller skor till gymmet kan man med fördel börja med att tänka praktiskt och på vad skorna mestadels ska användas till, och sedan tänka stil därpå.

På gymmet

Numera finns det många träningsleggings att välja på, i många olika färger, modeller och mönster så det lär inte bli svårt att hitta något som faller en i smaken. De finns med olika benlängder men även med både hög eller normal midja. Att träningstights är så populära gör att man inte behöver kompromissa på bekvämligheten, så man kan absolut vara lite kräsen och välja ett par som är både snygga och bekväma. Detta är något återkommande, då allt fler klädtillverkare satsar på att erbjuda både funktion och stil på samma gång, vilket verkligen är passande just för träningskläder. Precis som förra året finns det hoodies och sweatshirts i kortare modell, och här kan man välja om man vill ha ett linne som ser till att täcka magen eller ej. Det är enkelt att hitta löst åtsittande tank tops i både kort, normal och lång modell i en uppsjö av olika färger.

Det finns väl knappt en mer passande tid att klä sig snyggt under träningen, oavsett om man är en aktiv Instagrammare eller bara vill se bra ut på promenaden. Många använder dessutom sina träningskläder allt oftare utanför gymmet, och det kan därför vara en bra tid att investera lite mer i dessa.

pursuitx-child