Min tjej är modegalen

Jag har italienskt mot huden, engelskt på fötterna, och på huvudet har jag en hatt som min tjej Lisa designat. Det gör mig lite kattlik, min tjej är en Catwoman, hon vill att jag ska vara likadan.

När jag träffade Lisa bodde jag i en lägenhet på Majorna med Andy Warhols Marilyn-tavlor på väggarna och en plyschsoffa med zebrarandiga kuddar. Lisa har gått på modeskola i Podimola i Florens. Hon är specialiserad på accessoarer och inredning. Jag kommer fortfarande ihåg blicken när hon såg mitt vardagsrum. Det är hon som inspirerat min klädsel.

Jag har en del guldsmycken hemma som jag ärvt av mina morföräldrar. För mig hade smyckena mest affektionsvärde, men av en slump gick jag in på en sajt där man kan sälja guld och fick en glad överraskning. Tänk att mina fina gamla morföräldrar gett mig en sån värdefull gåva. Men Lisa har några vintageklänningar i garderoben som passar bra till smyckena, så jag kanske skjuter upp försäljningen ett tag. Man kan också sälja diamanter på denna sajt.

Lisa och jag skulle egentligen flytta till en Poolvilla men sen kom coronakrisen så vi fick istället tag på en 3-rummare som var rätt sunkig. Lisa har fria händer att inreda så nu hör jag inte så mycket villan längre. Hon är en sån där person som kan köpa en tavla för 25 kronor på Myrorna, som sedan visar sig vara en Rembrandt, typ. Hon har ytterskorna på sig inomhus och uppmuntrar våra vänner att göra samma sak.

pursuitx-child