Matcha hoodie – bästa tipsen!

När mörker och kyla är ett faktum är det svårt att låta hoodien hänga kvar i garderoben. Hoodies har blivit ett av de mest självklara plaggen för både män och kvinnor, just för att de är så snygga, bekväma och inte minst värmande.

Till skillnad från många andra plagg är hoodies lätta att matcha med andra kläder för att skapa en personlig stil. Plagget fungerar lika bra att använda under dagen på arbetet såväl som på fest, på gymmet eller när du ska ut på skogspromenad. Här nedan har vi samlat några av de hetaste styletipsen du kan använda dig av för att vara så stilsäker du bara kan i vinter.

4 stylingtips för hoodies

1. Välj rätt färg

Vill du skapa en stil som är både chic och avslappnad rekommenderar vi att du väjer jordnära färger, t.ex. beige, brunt eller grått. En neutral färg är dessutom enklare att matcha.

2. Croppa hoodien

En hoodie behöver inte alltid vara lång. Testa en croppad modell för att framhäva figuren lite extra, men samtidigt få den rätta stilen.

3. Valet av skor

Sneakers går alltid hem med en hoodie, men det ger dig också en mycket sportig stil. Testa att kombinera din hoodie med ett par snygga boots istället.

4. Skapa en uppklädd look

Visste du att du kan få till en snygg och uppklädd look trots att du bär en hoodie? Genom att stoppa in hoodien i dina byxor får du en avslappnad, men betydligt mer uppklädd, stil.

Dagens mode

pursuitx-child